Proprietățile anticancer ale alimentelor sunt știri de primă pagină. Studiile întreprinse în prezent demonstrează cum elemente din compoziția anumitor alimente reduc semnificativ riscul de apariție a cancerului și stopează dezvoltarea acestuia (în cazul în care a apărut deja). Cu toate acestea, informațiile transmise prin mass-media sunt confuze și adesea greu de înțeles. Ce ar trebui să consumăm mai exact și în ce combinații? Oare toate alimentele anticancer au același efect? Combat ele orice tip de cancer?
Alimente care combat cancerul. Prevenirea cancerului prin dietă
Stocurile se epuizează rapid, rezervă acest produs și hai la
librăria Adevăr Divin din Brașov, Str. Zizinului, nr. 48, pentru a-l prelua personal.
(Unele produse pot avea discount suplimentar în librărie.)
Vei fi contactat(ă) telefonic de un reprezentant divin.ro pentru confirmarea disponibilității,
în intervalul Luni-Vineri orele 9:00 - 17:00,
deci te rugăm să introduci un număr de telefon corect și actual.
În cartea Alimente care combat cancerul, celebrul biochimist Richard Beliveau și cercetătorul Denis Gingras descriu proprietățile active ale alimentelor care combat cancerul și modul în care acestea acționează pentru a proteja organismul. De exemplu, o dietă diversificată ce include anumite fructe, legume și băuturi, precum ceaiul verde și mustul, permite absorbția zilnică a unei cantități terapeutice de compuși fitochimici anticancer. Cunoscând procesele științifice din spatele acestor beneficii terapeutice, înțelegem nu doar motivul pentru care este atât de important să includem aceste alimente în dietă, ci și cât de ușor este.
Richard Beliveau deține catedra de Prevenire și Tratament al Cancerului la Universitatea din Québec, Montreal, unde este profesor de biochimie. De asemenea, este directorul Laboratorului de Medicină Moleculară al Spitalului UQAM-Sainte-Justine (Centrul de cancerologie Charles-Bruneau), unde își desfășoară activitatea de cercetare și coautorul acestei cărți Denis Gingras.