Medicina tradițională a popoarelor din vechime deține un vast cumul de cunoștințe referitoare la modalitățile în care putem să ne recuperăm sănătatea corpului, atunci când din diferite cauze ajungem să ne îmbolnăvim, nu doar organic, ci și energetic.
Stocurile se epuizează rapid, rezervă acest produs și hai la
librăria Adevăr Divin din Brașov, Str. Zizinului, nr. 48, pentru a-l prelua personal.
(Unele produse pot avea discount suplimentar în librărie.)
Vei fi contactat(ă) telefonic de un reprezentant divin.ro pentru confirmarea disponibilității,
în intervalul Luni-Vineri orele 9:00 - 17:00,
deci te rugăm să introduci un număr de telefon corect și actual.
Medicina tradițională a popoarelor din vechime deține un vast cumul de cunoștințe referitoare la modalitățile în care putem să ne recuperăm sănătatea corpului, atunci când din diferite cauze ajungem să ne îmbolnăvim, nu doar organic, ci și energetic.
La fel cum și geto-dacii noștri aveau profunde cunoștințe despre plantele de leac, la fel și în medicina populară a altor neamuri a existat și la ora actuală încă sunt folosite multe plante, în amestecuri diferite, pentru fiecare simptom. Astfel natura se dovedește a fi, ca întotdeauna, un rezervor natural inepuizabil de resurse pentru sănătatea noastră. Important e să știm să folosim ceea ce ne oferă acest imens rezervor...
Cuprins:
CUPRINS
Introducere
5
Principii de bază ale științei medicale
orientale
8
Dobândirea, menținerea și pierderea
stării de sănătate
9
Întreținerea corectă a sănătății
11
Cauzele îmbolnăvirii
18
Rolul constituției individuale în
apariția bolii
20
Folosirea incorectă a simțurilor
34
Cei șase factori climatici
38
Afecțiunile interne datorate celor șapte
emoții
52
Alimentația nepotrivită
57
Proprietățile alimentelor principale
62
Munca excesivă și inactivitatea excesivă
63
Influența schimbărilor sezoniere asupra
sănătății
65
Principiile vieții sănătoase
71
Dieta sănătoasă
80
Proprietățile hranei dietetice
85
Beneficiile substanțelor grase
90
Reguli dietetice generale
91
Alimente grele și alimente ușoare
96
Gustul, natura și proprietățile
alimentelor principale
99
Antagonismul alimentelor
105
Metode pentru întreținerea sănătății
copiilor, adulților și bătrânilor
107
Rolul somnului în prevenirea imbolnăvirii
111
Concluzii necesare
113
Confuzii, erori și mode dăunătoare pentru
sănătate
116
Termeni și expresii medicale utilizate în
lucrare
120